O nama

Et cetera lifestyle store je mjesto namijenjeno onima koji traže inovativne, luksuzne i moderne elemente za svoj dom te svim ljubiteljima klasičnog dizajna, kao i arhitektima i dizajnerima interijera. Ponuda salona sastoji se od rezidencijalnog i vrtnog namještaja, sanitarija, kupaonskog namještaja, keramike, rasvjete, ambijentalnih mirisa, tepiha, tapeta, ekskluzivnog posuđa te raznih dekorativnih predmeta čiji je zajednički nazivnik stilski fusion, koji razdoblja kroz povijest interijera ravnopravno tretira sa suvremenim dizajnom gradeći njihovim suodnosom eklektički pristup prostoru.

Od mnogih brandova koje zastupamo izdvajamo prestižni Minotti čiji smo ekskluzivni zastupnik te Knoll, Gervasoni, Meridiani, Tom Dixon, Gubi, Ralph Lauren Home i Lago u kategoriji namještaja. Od sanitarija i kupaonskog namještaja značajno je istaknuti Duravit, Catalano, Flaminiu, Indu, Devon & Devon i Agape dok segment keramike obuhvaća Imolu i Vouge Ceramicu te tvrtku Florim sa svim  podbrandovima kao što su Cerim, Rex, Floorgres, Casamood, Casa dolce casa. Osim navedenog, naš salon nudi mnoge druge brandove  čime je ponuda za opremanje domova, hotela, restorana, uredskih prostora i wellnesa potpuno zaokružena, a praćenjem trendova u svijetu interijera i dizajna ponudu salona često upotpunjujemo novim brandovima kako bismo odgovorili na potrebe i želje naših klijenata.

Vanjski suradnici na projektu Et cetera su Dean Franić i Saša Šekoranja. Njihova estetika svoje ishodište nalazi u klasičnim interijerima, no Franić i Šekoranja svojim intervencijama tradiciji kontrapostiraju suvremene komade namještaja, detalja i materijala, ne napuštajući ni u jednom trenutku imperativ suzdržanosti i iznenađenja. I tu smo se našli.