O nama

Et cetera lifestyle store je mjesto namijenjeno onima koji traže inovativne, luksuzne i moderne elemente za svoj dom, kao i arhitektima i dizajnerima interijera. Ponuda salona sastoji se od rezidencijalnog i vrtnog namještaja, sanitarija, kupaonskog namještaja, keramike, rasvjete, ambijentalnih mirisa, tepiha, tapeta, ekskluzivnog posuđa te raznih dekorativnih predmeta čiji je zajednički nazivnik stilski fusion, koji razdoblja kroz povijest interijera ravnopravno tretira sa suvremenim dizajnom gradeći njihovim suodnosom eklektički pristup prostoru.

Od mnogih brandova koje zastupamo izdvajamo prestižni Minotti čiji smo ekskluzivni zastupnik te Gallotti&Radice, Knoll, Gervasoni, Meridiani i Gubi u kategoriji namještaja. Od sanitarija i kupaonskog namještaja značajno je istaknuti Agape, Devon & Devon, Duravit, Catalano i Flaminiu. Segment keramike obuhvaća tvrtku Florim sa svim svojim podbrandovima, Imolu i Vouge Ceramicu. Osim navedenog, naš salon nudi mnoge druge brandove čime je ponuda za opremanje domova, hotela, restorana, uredskih prostora i wellnesa potpuno zaokružena. Praćenjem trendova u svijetu dizajna ponudu često upotpunjujemo novim brandovima kako bismo odgovorili na potrebe i želje naših klijenata.

Vanjski suradnici na projektu Et cetera su Dean Franić i Saša Šekoranja. Njihova estetika svoje ishodište nalazi u klasičnim interijerima, no Franić i Šekoranja svojim intervencijama tradiciji kontrapostiraju suvremene komade namještaja, detalja i materijala, ne napuštajući ni u jednom trenutku imperativ suzdržanosti i iznenađenja. I tu smo se našli.

  O nama - Sve